dissabte, 12 de febrer de 2011

Presentació del llibre "La Pequeña Española"El dia 26 de febrer, a les 19 '30h, a la Casa de la Cultura de Montserrat es presenta el llibre "La Pequeña Española". Es tracta d'un recull de les memòries que guarda Esmaltina Chasan Cerveró, montserratera exiliada a França en acabar la Guerra Civil, durant i després d'aquells durs anys.

En l'acte hi participaran Salvador Martínez Cava, historiador i estudiós de l'AGLA, Antonio Betí, historiador, Josep Maria Mas, regidor de Gent d'Esquerres a l'ajuntament de Montserrat i un dels impulsors del projecte, Pilar Martínez, professora de francés, i l'autora del llibre, Esmaltina Chasan Cerveró. Jo tindré l'oportunitat de llegir diverses poesies relacionades amb el tema de la recuperació de la Memòria Històrica.

Per tot això, pagarà la pena acudir. Per recordar la dignitat dels qui van lluitar per un món millor i per dignificar el seu record.

Salut i República!

2 comentaris:

 1. Gràcies, faré el possible per anar-hi!!!

  ResponSuprimeix
 2. Hola Iris! moltes gràcies pel comentari!

  Si no pots acudir aquest dia, hi ha altres presentacions preparades:

  1 de març 2011 (dimarts) a les 19'30 hores en la Casa de la Cultura de Torrent, organitzat per l'escola d'adults de Torrent.

  2 de març 2011 (dimecres) a les 19'30 hores en la llibreria Primado a València.

  4 de març 2011 (divendres) a les 19'30 hores en la llibreria Odiseu de Picassent.

  ResponSuprimeix